Acro gym

Recreatieve Acrogym

Ben jij 6 jaar of ouder en heb je met je vriendjes altijd al eens een menselijke toren willen maken, dan ben je van harte welkom bij onze gezellige acrogym groep. Onze jongens en meisjes leren in de lessen samen te werken om zo de mooiste torens met elkaar te bouwen. Elk kind krijgt dit op zijn eigen niveau aangeboden en werkt een opdrachtenboekje af om zo stap voor stap bij te leren. Ieder jaar maken wij ook een acrodans om met de groep op te treden in een show.

Tijdens de acrogym leer je samen met je partner(s) hoe je deze kunstjes kunt gaan vertonen. We werken op verschillende niveaus zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.
Naast dat je kunstjes leert, besteden we ook tijd aan dans en show. Deze groep oefent elk jaar voor een nieuwe show, om deze te kunnen laten zien op evenementen. Misschien stroom je vanuit de recreatiegroep wel door naar de wedstrijdgroep.

Enthousiaste meisjes en jongens vanaf 6 jaar zijn van harte welkom op dinsdagavond om eens te komen kijken.
Meedoen is natuurlijk veel leuker, dus neem dan wel sportkleding mee! De lestijden kun je¬†vinden onder het kopje ‘lesrooster’.