Turnen

Recreatieteam groep 3 en 4

Deze groep bestaat uit meisjes van groep 3 en groep 4. Leuke groep die graag willen leren. We beginnen de les staat met een korte warming-up of spelletje. Daarna kiezen we een aantal toestellen om elke week andere elementen te oefenen of te verbeteren. Waarbij  het plezier en de gezelligheid voorop staat. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen, kom dan langs voor een gratis proefles. Op donderdag van 16.30-17.30 uur in de gymzaal van MFC Doelum. Leiding: Ellen Leidekker

Recreatieteam groep 5 en ouder
Deze groep bestaat uit meisjes van groep 5 en ouder. Leuke meiden die van uitdaging houden. Elke week kiezen wij andere toestellen, om turnelementen te oefenen of nieuwe elementen te leren. We beginnen de les met een warming-up of een spel. Daarna kiezen we verschillende toestellen. Wij beschikken ook over een air track.  Benieuwd wat dit is: kom langs voor een gratis proefles en ervaar of turnen ook jou nieuwe passie wordt. Deze groep traint op maandag van 16.00-17.00 uur in de gymzaal van MFC Doelum. Deze les wordt gegeven door Ellen Leidekker.

Jong Talent
Deze groep is voor meisjes die net iets meer aan kunnen dan de reguliere turngroep. In deze groep behandelen wij alle elementen van het turnen. Plezier staat natuurlijk ook hier voorop, maar er wordt ook meer aandacht besteed aan netjes werken. Dit als doel om door te stromen naar onze selectiegroepen van zowel acro als turnen. Deze groep doet nog niet mee aan de regiowedstrijden van de KNGU. Jong Talent traint op maandag van 17.00-18.00uur in de gymzaal van MFC Doelum.  Leiding: Ellen Leidekker.