Stoere gym groep Gym en Spel
Ben je tussen de 5 en 12 jaar oud en houd je er van om een uur lang door een gymzaal te knallen? Dan is Gym & Spel iets voor jou.

We geven veel leuke, afwisselende spellen en sporten waarbij de kinderen veel bewegen en hun energie kwijt kunnen. Bij Gym en Spel gaat het om de grond vormen van bewegen, motorische ontwikkeling en het samenspelin de gymzaal. Voorbeelden zijn klimmen, balanceren, rollen werpen/vangen, (diepte/hoogte) springen, zwaaien, stoeien, vormen van atletiek, maar ook coordinatie en snelheidsspellen met samenwerken of juist aftikken.

Het plezier in bewegen staat voorop, naast motorische ontwikkeling en zelfvertrouwen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend eens 1 of 2 keer mee doen.

Stoere Gym groep Turnen en Spel
Ben je tussen de 5 en 12 jaar oud en wil je meer technisch gym in combinatie met leuke spellen? Dan is turnen en spel iets voor jou.

Bij Turnen en Spel beoefenen de kinderen grondvormen van het (jongens) turnen. Dit zijn ringen, trapeze, (salto)sprongen, flanken rekstok, maar ook radslagen en handstanden. We werken met 2 kernen waarbij 1 kern technisch is en de tweede een (samen) spel is om wat energie kwijt te raken. Door de niveau verschillen kan iederen zijn eigen groei ontwikkelen en is er voor iedereen uitdaging.

Ook bij Turnen en Spel staat het plezier in bewegen voorop, naast het groeien in persoonlijk kunnen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijblijvend eens 1 of 2 keer meedoen.