Jazz/Moderne dans
In de les starten we met een warming up dans gevolgd door rek en strek oefeningen om de lenigheid en kracht steeds een stapje verder te ontwikkelen.
Ook zullen we in de les een stukje techniek oefeningen behandelen met een heerlijk muziekje op de achtergrond.
Halverwege het lesuur wordt er elke week gewerkt aan een deel van de gezamenlijke dans.Om een mooie strakke dans neer te zetten zijn daar heel wat lessen voor nodig. De dans zal vervolgens gedemonstreerd worden bij onze jaarlijkse eindshow en/of deelname aan een Dance2Demo. Daar mogen dansgroepen van alle niveaus uit Nederland zich voor inschrijven om hun dans op een echte “show” manier te laten zien. Altijd spannend en erg leuk! De groep is dan natuurlijk mooi gekleed en haren en make-up maken het geheel af. Ook enthousiast geworden?
Je bent altijd welkom om een keer een les lekker mee te dansen.

Dancemix (voor 4-5 jarige) Deze leuke les voor onze jongste danseressen is opgebouwd uit een warming up, rek en strek oefeningen en samen een leuke dans maken op verschillende soorten muziek. Dat kan K3 zijn, kinderen voor kinderen, musical liedje of een liedje uit de top 40. Omdat het best intensief is bestaat deze les uit 45 min en dat is voor de concentratie lang genoeg  Ook is er vaak nog ruimte om gezellig een spel te kunnen doen als afsluiting van de les. Wil jij ook graag leren dansen in een gezellige groep op leuke muziek? Kom dan zeker eens meedoen. Je kan ook altijd een vriendinnetje meenemen dan is het misschien net iets minder spannend!!